MT Maritiemfreelancer.
"De match tussen Freelancer en Opdrachtgever".

Beste Portview Donateurs.

Goed nieuws! MT Maritiemfreelancer (MTMF) heeft een nieuwe en betere app gelanceerd U kunt deze nieuwe App vinden in de hier onderstaande links.

Portview Rotterdam wordt uw aangeboden door MTMaritiemfreelancer en is nu beschikbaar in de App Store (iOS). Via de volgende link is uw app te benaderen: https://itunes.apple.com/us/app/portview/id1158544669?ls=1&mt=8  (LET OP: deze werkt niet naar behoren) helaas.

Portview Rotterdam wordt uw aangeboden door MTMaritiemfreelancer en is nu beschikbaar in Google PlayStore (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.appmakenonline.appmaker.app57cbff45b7164

De Nieuwe App heet Portview en is gepubliceerd in de Google Play Store en App Store, ik wens u veel succes en gebruik van mijn app.

PS eerste keer in loggen om alle applicatie onderdelen te krijgen zoals OZK,HVK,B&S, NLD, VTS, en mappen.

  • Ga eerst naar de link log in
  • Ga naar (of met uw account)
  • Ga naar Email; Vul hier de door uw opgegeven email adres in
  • Ga naar Wachtwoord; vul hier als eerste keer in (deze krijgt U na donatie betaling).

Mocht u vragen hebben, hoor ik het uiteraard graag.

Groetjes Michael Tolhuisen.

  


Portview Rotterdam biedt up-to-date en gedetailleerde overzichtskaarten van het gehele havengebied van Rotterdam en veel meer.MT Maritiemfreelancer wil zo zorgvuldig en volledig mogelijk zijn bij het verstrekken van correcte en actuele informatie aan bezoekers van deze applicatie of haar website.