MT Maritiemfreelancer.

"De match tussen Freelancer en Opdrachtgever".

Portview Rotterdam.

voorgeschiedenis; 

Portview Rotterdam is ontstaan tijdens mijn loopbaan als VTS-Operator  van 1988 t/m 2016 werkzaam bij het Havenbedrijf Rotterdam NV. Als VTS-Operator hadden wij in die tijd geen goede gedetailleerde sectorkaarten als overzicht  hangen op de verschillende werkplekken zoals Verkeerscentrale Hoek van Holland, Botlek en Stad, wij werkte met de havenkaart Vademecum, om even snel te kijken waar een bedrijf of stijger ligt. Ik ben toen begonnen met het maken van de sectorkaarten. Eerst met een aantal A4 aan elkaar te plakken en in de loop der tijden deze steeds nauwkeuriger en mooier te maken, later kwam de digitale versie. 

De Portview Kaarten bestaan uit vijf verschillende mappen (en gratis te downladen) nl:  

  • 15 objectkaarten met detailgegevens van de bekendste Bruggen & Sluizen in het havengebied van Rotterdam.
  • 18 Havenkaarten met detailgegevens van de meest belangrijke havens langs de Belgische en Nederlandse kust.
  • 7 kaarten van de aanloopgebieden in Nederland, deze zijn; het aanloop van de Westerschelde, Roompot, Stellendam, Oversteekplaats Maasmond, aanloop van Scheveningen, IJmuiden en die van Den Helder.
  • 17 Overzichtskaarten van de 12 VTS Sectoren binnen Rotterdam, plus extra gegevens zoals Overzichtskaarten Hartelkanaal, stornokanalen en een algemeen overzicht van VHF / telefoonnummers.
  • 19 Overzichtskaarten van de 5 VTS gebieden langs de Nederlandse kust zoals VTS-Scheldemond, VTS-Rotterdam, VTS-Scheveningen, VTS-IJmond/Amsterdam, VTS Den Helder en het Waddengebied met haar sector indelingen / VHF-kanalen.

MT Maritiemfreelancer wil zo zorgvuldig en volledig mogelijk zijn bij het verstrekken van correcte en actuele informatie aan bezoekers van deze website en haar applicatie. 

Heeft u vragen  omtrent bovengenoemde, dan kunt U via het contactformulier uw vraag digitaal doorgeven, ik neem dan zo snel mogelijk contact met uw op.

Met vriendelijke groet, Michael Tolhuisen.

 


E-mailen
Bellen
Info